Mineralogiemineralogie poster

Bij het kiezen van make-up kun je tegenwoordig ook een gezondere keuze maken. Mineralogie is daar een voorbeeld van, de producten zijn hypoallergeen, bevatten 100% zuivere mineralen, bevatten natuurlijke hydraterende en voedende ingrediënten en beschermen tegen UV-schade.

De omverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier afkomstig van duurzame boomboerderijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar zijn.

loose foundation mineralogie‘THE CELEBRATION OF GLAMOUR AND BEAUTY IN THE MOST NATURAL WAY’

De bewuste vrouw kiest voor natuurlijke make-up die onschadelijk is voor de gezondheid. In traditionele make-up zitten vaak huidafsluitende stoffen zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Daardoor ontstaan steeds vaker allergieën. De huid veroudert sneller doordat het de huid verstikt waardoor de huidstofwisseling verstoort raakt. Mineralogie is vrij van huidafsluitende stoffen. Daardoor kan de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën deze make-up goed verdragen.

Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De loose foundation, het paradepaartje van Mineralogie, is zeer gemakelijk in gebruik. Het wordt opgebracht met een poederkwast of kabuki brush en geeft de huid een egale uitstraling zonder dat je ziet dat je make-up op hebt. Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden en zinkoxide en titaniumoxide beschermen de huid.

Afspraak maken
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu